Contemporary Town – Bundanoon

Sitting within a new subvision on the edge of the village of Bundanoon, this contemporary home was a collaboration bewteen the owners and our design studio.
The client being a builder in his own right came to us with very strong ideas about the layout for this new home and the material slections and finsihes for the end product. The site was a rather odd triangular alltoment , thus a staggerred house footprint developed to ensure a viable floor layout whilst allowing for adequate solar infiltration into the living spaces
The house whilst compact in planning allows for , two large bedrooms and main bath, Master bed and ensuite with walk in robes. A large private office area adjacent to the main entry foyer and overlooking the gardens. A clean open, kitchen area and lounge dining allows for direct access to the larger covered entertianment deck and garden beyond. Internal finsihes and joinery detailing enhance the modern clean lines and build quality of the home
All desinged as a pragmatic response to the site , the clients needs and underlying desire for this project to be brought in on budget and within a strict time frame.